coaching, je relatie met je partner

HomeCoachingje relatie met je partner

Die leuke eigenschap van je partner waar je destijds voor gevallen bent, ergert je nu meer en meer ...

Jullie hebben steeds minder gemeenschappelijke interesses ...

Jij bent volop in ontwikkeling en je partner hunkert naar de persoon waarop hij/zij verliefd werd ...

Sinds de komst van de kinderen voel je je het vijfde wiel aan de wagen ...

Het lukt jullie niet om jullie meningsverschillen uit te praten ...

 

... en toch wil je je relatie nog een kans geven ...

 

Je kan je partner en de eigenschappen die hem/haar uniek maken niet veranderen. Daarom onderzoeken we samen wat jij zélf kan doen om je relatieproblemen aan te pakken : Wie ben jij en hoe breng je jezelf in de relatie ? Hoe communiceer jij binnen je relatie ? Wat brengt jou van je stuk en waarom ? Kan je hier anders mee omgaan ? We gaan aan de slag met een heleboel tips en technieken die je in staat stellen om het allerbeste uit jezelf en je partner naar boven te halen ... Indien gewenst, kan je partner ook bij de coaching betrokken worden.

 

Doen jullie dit liever samen, dan ga ik graag van start met een 'relatiebemiddeling', waarbij ik jullie aanmoedig om met elkaar in gesprek te gaan en elkaars behoeften, verlangens en bezorgdheden te ontdekken. De ervaring leert dat deze manier van werken zeer goede resultaten geeft. Mochten jullie nadien nog bijkomende begeleiding wensen, dan kunnen jullie opteren voor coaching.

 

Omwille van de meerzijdige partijdigheid doe ik beroep op een collega voor de bemiddeling als ik één van jullie reeds op voorhand gecoacht heb.